OM OSS

Snabbt, prisvärt och personligt

Om Marinservice

Personlig och trygg service

Vi är själva båtägare och vet hur rädd man är om sin pärla. När vi arbetar på din båt har vi alltid yttersta respekt för både båt och ägare. Utöver det så kommer du under hela arbetets gång endast ha en kontaktperson och det är även denne som kommer ut och hjälper dig. Slipp krångliga verkstäder där du pratar med en som säger något och en annan som kanske kan komma ut ”om ett par veckor”.

Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så fort som möjligt och vill att du som kund ska känna dig både nöjd och trygg.

Unika på marknaden

Vår resa började 2020 när vi konstaterade att det behövdes någon som kunde hjälpa båtägare i Sverige med att ta hand om sina bränsletankar. De verkstäder som arbetade med detta då tog inte in de mindre båtarna vilket gjorde att många småbåtsägare kom till oss för hjälp. Vi var – och oss veterligen så är vi fortfarande – helt unika på marknaden med denna tjänst och expanderade snabbt till att även erbjuda andra tjänster så som installation av navigationssystem till båt, elektronikservice och diverse felsökningar. 

Marinservice huvudkontor finns i Helsingborg men vi reser runt i hela Sverige.

Alltid kundens behov i fokus

Alla båtar är olika och ibland kan det vara krångligt att få tag på rätt delar. Tack vare att vi är en mindre verkstad som fokuserar på den personliga servicen så har vi möjlighet att hjälpa dig att hitta precis de reservdelar du behöver. En del har vi redan på vårt lager, andra tar vi hem efter behov. 

Vi gör helt enkelt det som krävs för att du som kund ska känna dig nöjd och för att din båt ska fungera felfritt igen. 

Alltid hos Marinservice

Personlig kontakt

2 års garanti

Vi bryr oss om din båt

Scroll to Top