TJÄNSTER

Vi tar hand om din båt

Vi hjälper dig med din bränsletank

Rengöring av bränsletank

Bränsletanken är båtens hjärta men trots det så blir rengöringen ett jobb som ofta skjuts fram till nästa säsong, och säsongen efter det… Ofta samlas damm, smuts och andra föroreningar i bränsletanken vilket gör att motorn kan sluta fungera som den ska. I en dieseltank är det också vanligt att alger och andra mikroorganismer växer som kan orsaka stopp i slangar och filter.

Service bränsletank

Riskera inte driftstopp! Vi utför inspektion och preventiv service av bränsletank till båt med hjälp av kamera. 

Installera manlucka till båt

Vi hjälper dig att installera manlucka till din båt!

Vi hjälper dig med elektroniken

Installationer

Vi hjälper dig att installera autopilot, batteribank och navigationssystem till båt.

Felsökning

Är det något som felar men du vet inte riktigt vad? Vi gör en felsökning och tar reda på vad som gör att det inte fungerar. Efter felsökningen får du en offert på vad priset skulle bli om du anlitar oss för att åtgärda det.

Motorpaneler

Utöver att vi hjälper dig med installation av motorpaneler så har vi själva utvecklat specialdelar att använda. Vi har en hel del unika reservdelar på lagerhyllan som vi både säljer och hjälper till att installera. Kontakta oss för mer information så tar vi det därifrån!

Vi hjälper dig med motorarbeten

Motorservice båt

Se till så att motorn fungerar som den ska. Vi utför service enligt branschstandard och jobbar med alla märken, exempelvis Yanmar och Volvo Penta.

Felsökning båt

Vi hjälper dig felsökning för elfel, felsökning för bränsefel och felsökning av impeller.

Scroll to Top